Ingyenessé teszik az agrárkamarai tagságot

agrarszektor.hu
Megújult tagdíjfizetési konstrukció bevezetését kezdi meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A rendszer lényege, hogy a kamarai szolgáltatások díjait le lehetne vonni az éves tagdíjból. A NAK szerint e módszerrel a tagság 85 százalékának a kamara "díjtalan" lenne.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A most formálódó rendszer olyan fizetési konstrukciót hoz létre, amely lehetővé teszi a kamarai tagok számára, hogy valamely szolgáltatás igénybevétele során a Kamarának befizetett díjak a tagdíjba beszámításra kerüljenek - közölte az agrárszektor.hu-val a NAK. Így például a kamarai telefonszolgáltatást igénybevevők a számla bizonyos részét jóváírhatnák a tagdíj folyószámlájukon.

Idővel ezt a lehetőséget bevezetnék az összes kamarai szolgáltatásnál is. Ez azt jelentené, hogy például. a felnőttképzés, a tápanyag-gazdálkodás, a szaktanácsadás is belekerülne ebbe a körbe. Emellett az őstermelői igazolványhoz hasonló kamarai igazolvány kiadását is tervezik, amely egyrészt alkalmas lenne a pontgyűjtésre, másrészt a külső szolgáltatók által kínált kedvezmények is elérhetőek lennének vele.

A mostani minimális tagdíjat - évi 2-10 ezer forintot - fizető tagok számára lehetővé szeretnék tenni, hogy annyi pontot tudjanak összegyűjteni a szolgáltatások igénybevételével, amennyi a tagdíjat kiválthatja. Így el lehetne árni, hogy a tagság 85 százalékának a kamara gyakorlatilag "ingyenes" lenne - közölte a NAK.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?