2017. február 26. vasárnap Edina

Hírek - Agrár-vidék

Tudni akarod, kik mozgatják a szálakat a hazai agrárszektorban?

Egyesek szerint agrármágnások, zöldbárók, nagytőkés agároligarchák, mások szerint zsenik, álmodozók, profi topmenedzserek, született csúcsvezetők, sikeres vállalkozók és szaktekintélyek. Ismerkedjen meg velük most közelebbről! Ők a hazai agrárium legbefolyásosabb szereplői, akikről mindent megtudhat a Portfolio és az agrárszektor.hu szerkesztésében idén már harmadik alkalommal megjelenő egyedülálló kiadványból.
 
 
Feliratkozom az agrárszektor.hu hírlevélre

A Portfolio és az agrárszektor.hu idén már harmadik alkalommal publikálja a hazai agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségének listáját. Az összeállításban minden évben vannak meglepő és kevésbé meglepő fordulatok, oszlopos tagok és újonnan berobbanó arcok is. Egy biztos, a hazai agrárszektor minden éve eseménydús, bőségesen szolgáltat izgalmakat, érdekes történeteket és embereket. A magazin főszereplői idén is a mezőgazdaság vezéregyéniségei, az agrobiznisz topmenedzserei, a legsikeresebb agrár-nagyvállalkozók, illetve az agrárszektor legérdekesebb sztorijai.

A kiadványban nem csak személyes életutakról olvashat, az 50 személyiségéhez kapcsolódó aktuális szakmai témák, piaci események átvilágításával a hazai élelmiszergazdaság átfogó, tematikus áttekintését kapja a kezébe. A portrésorozatot unikális elemzések, szakcikkek és exkluzív interjúk egészítik ki, sorra kerítve mindazokat a témákat, amelyek ebben az évben a leginkább foglalkoztatták a hazai agrárszektor szereplőit - legyen szó uniós agrárpolitikáról, földügyekről, inputpiaci folyamatokról, traktorgyártásról, állattenyésztésről, géntechnológiáról, klímaváltozásról vagy agrárstartupokról.

 

Ha szeretne mindent megtudni a hazai agrárium 2016-os évéről, és teljes egészében elolvasná a szektor vezető személyiségeiről szóló portrésorozatot, az exkluzív interjúkat és egyedi elemzéseket, ajánljuk figyelmébe az "Agrárszektor 2016 - Az 50 legbefolyásosabb személy" a magyar agráriumban című kiadványt, amely elérhető a Portfolio könyvesboltban, a Relay és az Inmedio üzleteiben, valamint a nagyobb kiskereskedelmi láncokban.
Tovább a Portfolio könyvesboltba!


A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

 

Címlapon, most

A hosszú élet titkának tartják ezt a csodabort

Hihetetlen, ami most van: őrült módon beruházna mindenki

Az agrárvállalkozások négyötöde fejlesztene öt éven belül.

Megduplázta ukrán eladásait az agrárgépgyártó Lemken

Összességében stagnált a forgalom.

Vidékfejlesztési pályázatok: ingyen adják a tanácsot

A Széchenyi Programiroda megyeszékhelyi irodáiban.

10 húsba vágó kérdés a hazai élelmiszeriparról

Lábra áll-e a magyar gazdaság beteg embere?

Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

A szakértő szemével

Fórián Zoltán
vezető agrárszakértő
Takarékbank Agrár Központ