2017. január 20. péntek Fábián, Sebestyén

Hírek - Agrár-vidék

Tudni akarod, kik mozgatják a szálakat a hazai agrárszektorban?

Egyesek szerint agrármágnások, zöldbárók, nagytőkés agároligarchák, mások szerint zsenik, álmodozók, profi topmenedzserek, született csúcsvezetők, sikeres vállalkozók és szaktekintélyek. Ismerkedjen meg velük most közelebbről! Ők a hazai agrárium legbefolyásosabb szereplői, akikről mindent megtudhat a Portfolio és az agrárszektor.hu szerkesztésében idén már harmadik alkalommal megjelenő egyedülálló kiadványból.
 
 
Feliratkozom az agrárszektor.hu hírlevélre

A Portfolio és az agrárszektor.hu idén már harmadik alkalommal publikálja a hazai agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségének listáját. Az összeállításban minden évben vannak meglepő és kevésbé meglepő fordulatok, oszlopos tagok és újonnan berobbanó arcok is. Egy biztos, a hazai agrárszektor minden éve eseménydús, bőségesen szolgáltat izgalmakat, érdekes történeteket és embereket. A magazin főszereplői idén is a mezőgazdaság vezéregyéniségei, az agrobiznisz topmenedzserei, a legsikeresebb agrár-nagyvállalkozók, illetve az agrárszektor legérdekesebb sztorijai.

A kiadványban nem csak személyes életutakról olvashat, az 50 személyiségéhez kapcsolódó aktuális szakmai témák, piaci események átvilágításával a hazai élelmiszergazdaság átfogó, tematikus áttekintését kapja a kezébe. A portrésorozatot unikális elemzések, szakcikkek és exkluzív interjúk egészítik ki, sorra kerítve mindazokat a témákat, amelyek ebben az évben a leginkább foglalkoztatták a hazai agrárszektor szereplőit - legyen szó uniós agrárpolitikáról, földügyekről, inputpiaci folyamatokról, traktorgyártásról, állattenyésztésről, géntechnológiáról, klímaváltozásról vagy agrárstartupokról.

 

Ha szeretne mindent megtudni a hazai agrárium 2016-os évéről, és teljes egészében elolvasná a szektor vezető személyiségeiről szóló portrésorozatot, az exkluzív interjúkat és egyedi elemzéseket, ajánljuk figyelmébe az "Agrárszektor 2016 - Az 50 legbefolyásosabb személy" a magyar agráriumban című kiadványt, amely elérhető a Portfolio könyvesboltban, a Relay és az Inmedio üzleteiben, valamint a nagyobb kiskereskedelmi láncokban.
Tovább a Portfolio könyvesboltba!


A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

 

Címlapon, most

Közös imán könyörgött esőért Trump új agrárminisztere

Lázár: az éttermi üditők kisebb áfájáért is lobbiznak

A nemzetgazdasági tárca gyűjti az információkat.

A biogazdálkodásra esküszik a Takarékbank

Együttműködési megállapodást írt alá a pénzintézet és a biokultúra szövetség.

Energiafűzzel váltják ki a gázfűtést

A közintézményeket fűtik így Kenderesen.

A CLAAS keskeny nyomtávú NEXOS traktorainak újabb generációja (x)

Kicsi, fordulékony és nagy teljesítményű.

Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

A szakértő szemével

Fórián Zoltán
vezető agrárszakértő
Takarékbank Agrár Központ