Minden egy kézben (x)

agrarszektor.hu
A mezőgazdaság egyik meghatározó szereplőjének számító AXIÁL Kft. nyomtatott újságai (AXIÁL Híradó, Agritech, Alkatrész Akció) is honlapjai (Axial.hu, Webshop.axial.hu, Hg.axial.hu, Maxinet.hu) mellett egy újabb médiummal jelentkezik. Az új médium egy Android és iOS operációs rendszerre is letölthető mobilalkalmazás, melynek megjelenését a 2017. január 25. és 28. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow kiállításra időzítette a cég.

Mostantól akkor sem kell unatkoznia, amikor CLAAS, Fendt vagy Landini traktorában a robotpilóta Ön helyett vezet - egyszerűen csak nyissa meg az alkalmazást, és már olvashatja is legfrissebb híreket, böngészhet a legújabb és régebbi magazinok között, de akár a megrendelheti a webshopból a szükséges alkatrészeket is. Olvasásra szabott felület, zavartalan felhasználói élmény - ez az AXIÁL mobilalkalmazás.

"Az applikáció nem egy hirtelen jött ötlet, egy ideje már gondolkoztunk rajta. Folyamatosan figyeljük, hogy mik a partneri igények és egyre inkább azt látjuk, hogy rengeteg gazdálkodó kezében ott az okostelefon és ez számukra nemcsak dísz, hanem a munkaeszközük. Telefonon keresztül fizetik a számláikat, követik a gépflottájukat, rögzítik a gépes videókat és képeket, e-maileznek, stb. Az AXIÁL alkalmazással számukra szeretnénk segíteni, hogy még gyorsabban és még egyszerűbben tájékozódjanak és érhessenek el bennünket." - tudtuk meg Umenhoffer Péter marketingigazgatótól.

Szabja az applikációt igényeire!

Beállíthatja, hogy a mezőgazdaság és építőipar világából származó hírekről és a feltöltött magazinokról milyen gyakran kér értesítést. Az olvasottakat akár azonnal meg is oszthatja ismerőseivel.

A havonta megjelenő Alkatrész Akció kiadványt az elsők között lapozhatja fel, így biztosan nem marad le semmilyen kedvezményről! Sőt, a termékekre kattintva az alkalmazás rögtön átirányítja az AXIÁL webshopra, ahol azonnal meg is vásárolhatja a kinézett árut, vagy böngészhet a hasonló termékek között. Az újságokban látott videók linkjét többé nem kell beírnia vagy átmásolnia, csak egy érintés és elindul a videó.

Az applikáció kezelőfelülete egyszerű és áttekinthető. A felhasználótól mindössze egy érintésnyire vannak az országban 19 telephellyel és több tucat területi képviselővel rendelkező vállalat elérhetőségei.

Ugye, Ön is szereti, amikor valami gyorsabb, kényelmesebb, jobb? Töltse le az AXIÁL applikációt a Google Play és az App Store áruházakból,majd mutassa be telefonján a Hungexpo D pavilonjában (ingyenes wifi), az AXIÁL standon a kiállítás ideje alatt és meglepetésre számíthat!


 

(x)

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03