Egy nap haladékot ad a borászoknak Lázár minisztériuma

agrarszektor.hu
Ma még benyújthatják támogatási kérelmeiket azon termelők, akik a Vidékfejlesztési Program borászati felhívásának első értékelési szakaszában szeretnének pályázni. A Lázár János vezette Miniszterelnökség azért hosszabbította meg a határidőt, mert a benyújtási felület hálózati hiba miatt október 12-én csak korlátozottan volt elérhető.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A 40 milliárd forintos keretösszeggel rendelkező "Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása" című pályázatra még a mai napon, 2016. október 13-án 23:59 percig benyújtott kérelmek is az első értékelési szakaszhoz fognak tartozni - közölte a Miniszterelnökség. Az EMVA irányító hatósága azért döntött a határidő meghosszabbításáról, mert a támogatási kérelmek benyújtási felülete hálózati hiba miatt 2016. október 12-én korlátozottan volt elérhető.

A borászati pályázatra az első értékelési szakasz lezárását követően is lehet benyújtani támogatási kérelmeket, ezek azonban a következő szakasz zárása után kerülnek együttesen elbírálásra - tudatta a tárca. A felhívás második értékelési szakasza 2016. november 11-én zárul.

Az érintettek támogatási kérelmüket kizárólag elektronikus úton, a www.mvh.gov.hu weboldalon nyújthatják be. A borászati pályázati felhívás részleteiről a www.palyazat.gov.hu oldalon tájékozódhatnak az érintettek.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?