A Kőröstej szállíthat sajtot a jordán hadseregnek

agrarszektor.hu
A Kőröstej szállít sajtot a jordán katonáknak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Kőröstej nyerte meg a jordán hadsereg tenderét, melynek értelmében egy éven keresztül kizárólag a hazai cég szállít sajtot a keleti ország fegyveres erejének.

 

Az év első öt hónapjában mintegy 15 millárdos forgalmat bonyolított a Kőröstej cégcsoport, amely elsősorban hajdú/kashkaval, krémfehér, halloum és ömlesztett sajtokat gyárt hazai és külföldi piacok számára. A mintegy 800 főt foglalkoztató vállalat a Közel-kelet szinte valamennyi országába exportál, vevői között szaudi, libanoni, jordán, kuwaiti, jemeni, és az Arab Emírségek cégei egyaránt megtalálhatóak, de az Európai Unióban is fellelhetőek termékei.

A fémdobozos, ömlesztett sajtokat 2013. augusztus 1-jétől kezdve egy éven keresztül gyártja és szállítja majd a vállalat a több mint 100 000 fős haderőnek.

Dr. Riad Naboulsi, a Kőröstej cégcsoport ügyvezető igazgatója elmondta: "A Kőröstej célja, hogy tovább növelje export piacát, amit folyamatos fejlesztésekkel és új lehetőségek felkutatásával kívánunk elérni. Ezzel a megállapodással terveink szerint több száz tonna sajtot exportálhatunk majd a hadsereg számára."

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 17. 16:02