Feloldották a tűzgyújtási tilalmat

agrarszektor.hu
Újra lehet tüzet rakni az arra kijelölt területeken az erdőkben, mivel feloldották a júliusi tilalmat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az erdőkre és az erdők melletti területekre 2011. július 8-tól az EHVF/501/2011. számú határozattal elrendelt általános tűzgyújtási tilalmat a Vidékfejlesztési Minisztérium azonnali hatállyal feloldotta.

Az enyhítés ellenére a minisztérium figyelmeztet és felhívja a lakosság figyelmét, hogy tüzet rakni az erdőben csak a kijelölt területeken szabad, kiépített tűzrakó helyeken, szélcsendben, a tüzet tilos felügyelet nélkül hagyni, végül pedig gondosan el kell oltani.

Az elkövetkezendő időszak is veszélyes lehet, ezért külön kérték a szakértők, hogy az őszi avarégetésnél is legyünk nagyon óvatosak, a tűz gyorsan halad, így akár elérheti az erdőket, a lakott területeket is.

 

forrás: VM

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?