Gyermekeket ajándékozott meg a Syngenta

agrarszektor.hu
Több mint hatszázezer forintot gyűjtöttek a Syngenta munkatársai karácsony előtt. A felajánlásból a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs, Módszertani Központ Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat által gondozott, fogyatékossággal élő gyermekek számára vásároltak karácsonyi ajándékokat, amelyet már át is adtak Békéscsabán.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az 1978-ban létesült Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs, Módszertani Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat középsúlyos vagy súlyos mértékben akadályozott, illetve más fogyatékossággal élő gyermekek ellátásával foglalkozik, akiknek oktatása, képzése, foglalkoztatása, valamint gondozása csak intézményi keretek között oldható meg - áll a Syngenta közleményében. Számukra biztosítja az ápolást, gondozást, habilitációs, rehabilitációs ellátást, szociális és szabadidős foglalkoztatást, összesen hét szakmai területen. Az ápoló-gondozó központban 115 halmozottan fogyatékkal élő, értelmileg akadályozott kisgyermekről és fiatalról gondoskodnak, több mint nyolcvanan a karácsonyt is az intézményben töltik.

A Syngenta munkatársai több mint 614 ezer forintot ajánlottak fel a vállalaton belüli gyűjtés keretében, amelyből megajándékozták az otthon lakóit - közölte Czigány Tibor, a cég ügyvezető igazgatója. A gyerekek főként játékokat, mesekönyveket és illatszereket kértek, ezen kívül az intézmény számára közös fejlesztő játékokat, illetve konyhai és közösségi eszközöket vásároltak a felajánlásból.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03