Méhészhez vándorolt a lopott cukor

agrarszektor.hu
Egy balatonboglári raktárból februárjában összesen nyolc raklap kristálycukrot loptak el. A lopott cukrot egy méhésznek adták el.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az eljárás során beszerzett információk alapján a rendőrök megállapították, hogy a nagy mennyiségű cukrot az egyik biztonsági őr és egy dolgozó tulajdonította el jogtalanul, és azt egy méhésznek értékesítették - írja a police. hu. A méhész az árut annak tudatában vásárolta meg, hogy az bűncselekmény elkövetéséből származik.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


A Fonyódi Rendőrkapitányság nyomozói 2017. március 1-jén a 41 éves öreglaki biztonsági őrt, valamint 22 éves gyugyi társát sikkasztás bűntett, míg a 40 éves balatonlellei méhészt orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gynúsítottak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?