Olasz orvvadászok pusztítottak a Tisza-tónál

agrarszektor.hu
Olasz orvvadászokat értek tetten a Tisza-tónál. Két elkövető ellen indítottak eljárást, akik több mint kétmillió forint kárt okoztak. A helyi vadásztársaság perelni akar.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A két férfinél a vadászati törvényben meghatározottnál több tőkésrécét, illetve védett csörgőrécét, barátrécét, kercerécét, továbbá jelenleg vadászati tilalom alá eső nyári ludat találtak - írja rendőrségi források alapján az Index. Erdei Péter, a vadászati jogosult abádszalóki Hubertus Vadásztársaság elnöke az MTI-nek azt mondta: a két férfi súlyosan visszaélt a bizalmukkal, kártérítési igényüknek polgári peres úton igyekeznek érvényt szerezni.

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2016: két nap, 70 előadó, 800 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái


A gyanúsítottak több mint kétmillió forint kárt okoztak, ebből mintegy 1 millió 700 ezer forinttal károsították meg a vadászati jogosultat. A fejenként engedélyezett napi 8 tőkésréce helyett összesen 168-at lőttek le, ezzel mintegy 1,5 millió forint kárt okoztak. Ezen felül 10 filézett nyári ludat találtak a csomagjaik között, ez további 200 ezer forint kárt jelent.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02