Sokat fizet a földgázért? - Csökkentenék a költségeket

agrarszektor.hu
Vezetékes földgázbeszerzési tendert indít tagjai számára az év első felében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a 2018/2019-es gázévi energiaköltségek csökkentésére. A NAK az igények megismeréséhez felmérést is indított.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A tendert a NAK azok számára indítja, akik közepes és nagy - legalább mintegy 10 ezer köbméteres - éves gázfogyasztással rendelkeznek. A kezdeményezéssel a kamara közleménye szerint a tagok alacsonyabb gáz- és rendszerhasználati díjakkal és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak majd gázenergiához. A gázfogyasztási szokások és igények megismeréséhez a NAK portálján 2018. február 14-től felmérés indult, amely március 14-ig tart.

A beérkezett energetikai adatokból a NAK energetikai adatbázist hoz létre - derül ki a közleményből. Piacfelmérési céllal a kereskedőktől előzetes árajánlatokat kérnek be, majd kialakítják a tenderfelhívás részleteit és kiírják a tendert. A legjobb feltételeket biztosító, nyertes energiakereskedővel a tenderen résztvevő kamarai tagok egyénileg szerződhetnek majd le.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?