Marine Le Pen felszámolná a teljes uniós agrárpolitikát

MTI
Felszámolná az Európai Unió közös mezőgazdasági politikáját és a francia büdzséből nyújtana közvetlen támogatást a francia gazdáknak Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front elnöke és államfőjelöltje. Szerinte az uniós Közös Agrárpolitika teljes kudarc.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A gazdák sokáig hittek az Európai Unióban, de már megértették, hogy valójában az Európai Unió hozta létre az eltűnésük körülményeit - fogalmazott Le Pen a párizsi mezőgazdasági kiállításon. A gazdák fele jelenleg 350 eurót (108 ezer forintot) keres havonta, ilyen körülmények között lehetetlen bármilyen jövőt is elképzelni - fogalmazott.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.

Marine Le Pen szerint a közös mezőgazdasági politika "teljes kudarc", ezért a támogatási rendszert újra kell gondolni. Franciásítani kell a támogatásokat, nem szabad csökkenteni, de másképp kel elosztani azokat. Nem hektáronként kell a támogatásokat fizetni, hanem az embereket kell finanszírozni - vélte a Nemzeti Front elnöke.

A franciák és a közösség pénzének a francia agrártermékek vásárlását kell szolgálnia, véget kell vetni a tisztességtelen versenynek és a szabadkereskedelmi megállapodásoknak - hangoztatta a politikus. A kiállításon sokan Marine, Marine skandálással éltették a Nemzeti Front elnökét, de volt, aki edénycsörömpöléssel fejezte ki nemtetszetését.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?