A Magtár Kft. a Steyr traktorok hivatalos forgalmazója

agrarszektor.hu
Az idéntől a Magtár Kft. az osztrák Steyr traktorok egyetlen hivatalos, közvetlen gyártói kapcsolattal - így teljes terméktámogatással - rendelkező magyarországi forgalmazója. A cég a szerviz- és az alkatrészellátást is kezeli.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A CNH cégcsoporton belül a Steyr traktorok prémium kategóriájú termékek - mondta a budapesti mezőgép-kiállításon Harald Boitllehner, a CNH Industrial Österreich GmbH üzletigazgatója. A traktorokat nemcsak Ausztriában, hanem a környező országokban és világ más tájain is forgalmazzák.

Az 55-300 lóerős Steyr traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kezeli a szerviz- és az alkatrészellátást is - közölte Kövesdi Sándor értékesítési vezető. Tóth János, a Magtár Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója pedig az MTI-nek elmondta: a cég a szántóföldi növénytermesztés gépeinek forgalmazásával foglalkozik.

A vállalat forgalma 2015-ben 5,5 milliárd, míg tavaly mintegy 6 milliárd forintot tett ki. Az idén a tervek szerint a Magtár Kft. forgalma 8 milliárd forint körül lesz. A cég árbevétele jelentősen függ a gazdálkodók pénzügyi lehetőségeitől, illetve a gépbeszerzést támogató pályázatok kiírásának ütemétől - mondta Tóth János.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?