Csodaszámba mennek ezek a teleszkópos rakodók

agrarszektor.hu
Megújítja teleszkópos rakodógépeit a Claas, így a vállalat úgynevezett SCORPION gépcsaládjába tartozó gépek megfelelnek majd a károsanyag-kibocsátási szabványnak. Az új gépeket először az idei Agritechnika kiállításon mutatja be a cég.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Környezetkímélővé tette teleszkópos rakodógépeit a Claas, így azok mostantól megfelelnek majd az úgynevezett Stage IV károsanyag-kibocsátási szabványnak - írja az axiál.hu. A vállalat Scorpion elnevezésű termékcsaládjába nyolc rakodó tartozik, a gépek emelési magassága 6,15 és 8,75 méter között változik, a teherbírásuk pedig 3-3,5 tonna. A felújított modelleket a 2015-ös Agritechnikán mutatják be.

Agritechnika november 10-14-én
Az Agritechnika a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági gépkiállítása, amelyet idén november 10-14. között rendeznek meg Hannoverben. 47 országból majdnem 3000 kiállító érkezik a rendezvényre, amelyre a szervezők több százezer látogatót várnak.

A Claas teleszkópos rakodói az agrárium több szegmensében is használhatók, például szarvasmarhatelepeken, bioüzemekben, vagy nagyüzemi bérvállalkozásokban. A megújult modellekbe Deutz motorokat szereltek, amelyek nagyobb teljesítményt és magas nyomatékot eredményeznek, miközben üzemanyag-fogyasztásuk kedvező. A két legnagyobb rakodóban egy 156 lóerős, 4,1 literes és 4 hengeres motor dolgozik, a kisebb modellekben pedig egy 3,6 literes, 4 hengeres, illetve 136 lóerős változat kapott helyet.

A Claas az alapfelszereltség részeként egy automatikus, 15 százalékos motorfordulatszám-csökkentőt is beszerelt a rakodógépeibe. A dízelmotor így folyamatosan és optimális kihasználtságon tud üzemelni, miközben a zajterhelés kisebb, az üzemanyag fogyasztás pedig kedvezőbb.

A megújult Scorpion rakodóknál a vezetőfülkét is újraértelmezték. Egyénileg beállítható és mozgatható fellépővel és kapaszkodó karral látták el, amely megkönnyíti a fel- és leszállást. Emellett új védőrácsot is építettek az első szélvédő külső felére, a fülkében pedig megújították a kijelzőket.

A Claas a teleszkópos rakodóinál a kezelőkarokat is megújította. A gazdák így több üzemmód közül választhatnak. Ráadásul a kezelőkar süllyesztési sebessége minden üzemmódban igazodik az adott terheléshez és az adapter szögéhez.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?