Fendt-traktorok: új kompresszor csökkenti a fogyasztást

agrarszektor.hu
Új gyári megoldást kínálnak a gazdáknak a Fendtnél. A német gyártó gyárilag beépített olyan kompresszort tervezett a traktoraiba, amely csökkenti az erőgépek fogyasztását és növeli a gumiabroncsok élettartamát. A 80054 és 90054 szériákban elérhető, VarioGrip nevű újdonsággal a gazdák egyszerűbben kezelhetik a Fendt traktoraikat.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Fendt 800S4 és 900S4 szériáiban elérhető, VarioGrip elnevezésű új kompresszor gyárilag beépítve könnyíti meg a traktorok kezelését. A technikai újdonság szolgáltatja a levegőt a pneumatikus- és a guminyomásállító rendszerhez. A kerékagyakon kivezetett levegő mechanikailag védett és a rendszernek köszönhetően javul az erőgép kihasználása, csökken a fogyasztás.

Az új VarioGrip kompresszor miatt a gumiabroncsok a közúti közlekedésnél nagyobb nyomáson üzemeltethetők, kevésbé kopnak, szántóföldön pedig leengedhető a nyomás 0,8 Bar-ra is. Így növekszik a gumi felfekvő felülete, csökken a talajnyomás és nő a vonóerő. A guminyomás-beállító rendszer menetközben is szabályozható, a nyomás értéket 0,8 és 2,5 bar között állíthatják be a gazdák. Az első és a hátsó gumikhoz különböző értékek is választhatók.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?