Magyarországra alapoznak: átadta első hazai gyárát a Swedsteel-Metecno

agrarszektor.hu
Megnyitotta első magyarországi gyárát Biatorbágyon a Swedsteel-Metecno, amely a teljes kelet-közép-európai régió Swedsteel trapézlemez-, szendvicspanel- és egyéb könnyűszerkezetes, tűzihorganyzott acél anyagú termék-ellátását biztosítja majd. A létesítmény a vállalat 27 millió eurós beruházásának első pillére, amit 2017-ben újabb gyáregység követ majd.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Swedsteel-Metecno 2015-ben nyitotta meg magyarországi értékesítési központját, amit idén az első gyáregység átadása követett. A létesítmény a vállalat első olyan kelet-közép-európai egysége, amely a teljes termékportfólió előállításáért és a teljes régió termékellátásért felel. A gyártósorok innovatív, nagymértékben automatizált gyártási technológiákat vonultatnak fel.

A vállalat nem csak a magyarországi piaccal kapcsolatban fogalmazott meg ambiciózus terveket. A hazai kereskedelmi központ mellett ugyanis 2016 júniusában 16 országban export képviseleteket nyit - Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Szlovéniában, Boszniában, Szerbiában, Moldáviában, Macedóniában, Koszovóban, Albániában, Bulgáriában, Romániában, Ukrajnában, Azerbajdzsánban, Kazahsztánban.

 

Ezzel a teljes kelet-közép európai régiót, egészen a Kaszpi-tengeri térségig lefedő kereskedelmi hálózatot épít ki a vállalat, amelyben a magyar gyárnak kulcsszerepe van.

"Növekedési célokat fogalmaztunk meg a kelet-közép-európai térségben, amelyek megvalósítását nagymértékben segíti Magyarország kedvező földrajzi helyzete, a magasan képzett humántőke és a magyar piac stabilitása. Ez az első létesítményünk, ahol a legkorszerűbb, automatizált gyártástechnológiát alkalmazzuk, így egyfajta mintaprojektként is szolgál jövőbeli beruházásainkhoz" - tette hozzá Markus Haiden, a Metecno Csoport regionális vezetője.

A vállalat 2017-ben újabb gyáregység megnyitását tervezi további 15,5 millió euróból, és a két gyárral a jövő év végéig több mint 150 új munkahelyet teremt a hazai építőipari szektorban.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?