Sokan megcsodálták ezeket a gépszörnyeket (fotók)

agrarszektor.hu
Valóságos gépszörnyeket vonultattak fel a versenyzők a hétvégi hajdúböszörményi Traktorhúzó Európa-kupán. Az eseményen több kategóriában is győztest hirdettek.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Light Modified kategóriában a futamot a dán Black Power csapat nyerte, megelőzve a holland Double Screamin' és a belga Mad Max Stage V istállókat. Mivel ez volt a sorozat zárófutama, végső győztest is hirdettek. A bajnoki címet a Double Screamin' szerezte meg a Black Power és a Mad Max Stage V előtt.

Vasárnap a Prostock kategória futamát tartották, amelyen az "igazi" traktorokhoz némileg jobban hasonlító erőgépek vettek részt. A Traktorhúzó Európa-kupa hajdúböszörményi viadalát a nagy esélyes dán John Deere 2 csapat nyerte, második helyen a finn Mad-Croc Energy (Valtra) végzett, míg a dobogó alsó fokára a dán Bredahl Brothers Red Line (Ford) versenyzője állhatott fel.

Összetettben szintén a John Deere 2 csapata lett az első. Ők tehát a bajnokok, megelőzve két holland gárdát, az Extreme Temptationt (Case IH) és a Rockyt (International Harvester, IH).

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?