Gazdáknak okosan - már 4 kultúrában elérhető a Kedvezményklub! (x)

agrarszektor.hu
A BASF csapata évek óta kellemes meglepetésekkel indítja a szántóföldi növénytermesztési szezon azzal a céllal, hogy megkönnyítse a termelők munkáját.

A cég szakmai eszközrepertoárja a különleges szakmai kiadványoktól, a tematikus weboldalakon át a különleges árakcióig terjed.

Az elmúlt években bevezetésre került, vásárláskor árkedvezményt biztosító - online igényelhető -kuponok nagy népszerűségnek örvendenek a gazdák körében, hiszen az így megtakarított összegeket akár már a szezonon belül arra fordíthatták, amire csak szerették volna.

A termelői visszajelzések alapján a 2017-es évtől a BASF KEDVEZMÉNYKLUB immár 4 kultúrában elérhető. A kalászos, repce, napraforgó és szója termesztői a BASF legnépszerűbb termékeire igényelhetnek kupont a Kedvezményklub weboldalán 1 regisztrációval.

 

Természetesen a BASF korábbi kuponakcióiban résztvevő partnerek regisztrációja érvényes maradt, viszont jó hír, hogy a felület megújult, immár mobilról, tabletről is könnyen elérhető - az egész szezonon át.

Érdemes minél előbb felkeresni a www.kedvezmenyklub.basf.hu oldalt - akár már a kezelések tervezése során - hiszen 9 különféle termékre igényelhetünk kuponkedvezményt, így jóval olcsóbban hozzájuthatunk a legjobb BASF termékekhez!

Egy kis ízelítő az elérhető hektárköltség-megtakarításból:

  • A kalászosok esetében akár nettó 3220 Ft/ha
  • A napraforgó esetében akár nettó 3160 Ft/ha
  • A repcében a tavaszi regulátoros és gombaölő szeres kezelés hektárköltségéből akár 1900 Ft/ha
  • A szója esetében a gyomirtás költségeiből akár nettó 1100 Ft/ha

Kezdetnek nem rossz, igaz?

További részletek a Kedvezményklub weboldalán olvashatók. Okos gazdák, kedvezményre fel!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?