Változott a vízgazdálkodás fejlesztésére kiírt pályázat: ez sokakat érinthet

agrarszektor.hu2021. július 20. 13:30

Megváltozott "A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése" című pályázat felhívása. A módosítás keretén belül több pontban történt változás a dokumentumokban.

A napokban jelent meg "A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése" című pályázat felhívásának módosítása, melynek keretében több pontban történt változás a dokumentumokban. A módosításban többek között a keretösszegének 99,57 Mrd Ft-ra történő változása mellett, kiegészült az őstermelők családi gazdaságának, illetve a családi mezőgazdasági társaság támogatásának lehetőségével - olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán.

Változás történt a felhívásban jelölt önállóan támogatható tevékenységekben, az ingatlanra vonatkozó feltételekben, a nem elszámolható költségek tekintetében, valamint a 2. számú mellékletben aktualizálásra kerültek a támogatható tevékenységekre vonatkozó maximális elszámolható kiadások, és kiegészítésre került a mellékletben foglalt tevékenységek listája. A pályázati felhívás és a módosítások teljes listája ezen az oldalon érhető el.

Címkék:
támogatás, vízgazdálkodás, pályázat, fejlesztés, változás, módosítás, feltételek, nak, keretösszeg, lehetőség, családi-mezőgazdasági-társaság, őstermelők-családi-gazdasága, vízgazdálkodási-ágazat,