2021. március 5. péntek Adorján, Adrián

Hírek - Agrárpénzek

A koronavírus miatt biztonságosabbá teszi a falugazdász-irodákat az Agrárkamara

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) is kiemelten készül a hamarosan kezdődő egységeskérelem-beadási időszakra, ezért falugazdász-irodáit még biztonságosabbá alakítja.
 
 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara számára is – ahogyan tagjai számára is – kiemelten fontos az egységes kérelmek 2020. április 6-án induló beadási időszaka - írja a NAK. A kamara nyomon követi a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedéseket, és törekszik arra, hogy a kérelmek beadásában közreműködő falugazdászok munkarendjét és munkakörülményeit is a folyamatosan változó előírásokhoz igazítsa. Annak érdekében, hogy a kamara megóvja tagjai és munkavállalói egészségét, szakértői javaslatok alapján igyekszik felkészíteni a falugazdász-irodákat a biztonságos ügyfélfogadásra a nagyobb leterheltséget jelentő egységeskérelem-beadási időszakban is. Amíg ez az előkészítés megtörténik, addig valamennyi irodában szünetel a személyes ügyintézés.

A falugazdászok ezalatt is dolgoznak a kamarai tagok érdekében, otthonról állnak az ügyfelek rendelkezésére, ügyintézési céllal bizalommal kereshetik őket telefonon vagy e-mailben! Mindemellett a kamara központi ügyfélszolgálatánál is érdeklődhetnek az ingyenesen hívható 06-80/900-365 számon vagy az ugyfelszolgalat@nak.hu címen.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub

  Óriási pénzeső jön a magyar agráriumban - Mi vár a gazdákra 2021-től?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu