2019. július 20. szombat Illés

Hírek - Agrárpénzek

A Spar megállapodott a Baromfi Termék Tanáccsal

Megállapodást írt alá július elején a Spar Magyarország Kft. és a Baromfi Termék Tanács arról, hogy az áruházlánc 400 üzletében kizárólag a magyar baromfivédjegy használatára jogosult termelőktől származó baromfihúsokat értékesít.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.


A Spar folyamatosan keresi az együttműködés lehetőségét a magyar termelőkkel, gyártókkal, érdekképviseleti szervezetekkel - teszi hozzá a közlemény. A cégcsoport első ízben 2007-ben kötött megállapodást a Baromfi Termék Tanáccsal, melyben kötelezettséget vállalt, hogy üzleteiben kizárólag magyar baromfit értékesít. Ezen vállalását a Spar egy új, erre az évre vonatkozó megállapodás aláírásával 2012-ben is teljesíti.

A magyar baromfivédjegy garantálja egyrészt, hogy a termék magyar termelőtől származik, másrészt hogy az áru szigorú minőségellenőrzésen ment keresztül. Így az ország valamennyi Spar és Interspar áruházának vásárlói kiváló minőségű, friss magyar baromfitermékekhez jutnak hozzá.

 

(forrás: MTI)


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu