2021. május 16. vasárnap Mózes, Botond

Hírek - Agrárpénzek

Agrárium 2020 konferencia: minden, amit az új évben tudni kell

2020. március 3-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál „Agrárium 2020” elnevezésű évindító kecskeméti agrárkonferenciáját. A rendezvény egyedülálló programkínálatot nyújt ahhoz, hogy az agrárium szerepelői megismerkedhessenek az új legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásaival, illetve innovációs trendjeivel.
 
 

A Portfolio Csoport Agrárium 2020 konferenciája az évkezdet egyik legfontosabb agráreseményének számít, és egyedülálló programkínálatot nyújt az ágazat szereplőinek. A rendezvény célja, hogy gyakorlatban is jól felhasználható információkkal adjon tájékoztatást a legfontosabb agrárgazdasági trendekről. Az eseménynek a kecskeméti Four Points by Sheraton hotel és konferenciaközpont ad otthont március 3-án.

Az Agrárium 2020 konferencia részletesen áttekinti azokat a leglényegesebb 2020-as változásokat, amelyeket gazdálkodási döntéseikhez ismerniük kell az agrárgazdasági szereplőknek. A rendezvény szakmai előadásokkal és tematikus szekcióbeszélgetésekkel dolgozza fel az adott évi támogatásokkal összefüggő kérdéseket, a leglényegesebb jogszabályi módosításokat és a várható agrárpiaci trendeket. Emellett bemutatja az ágazatot érintő technikai-technológiai újításokat is. A hallgatóság a legfontosabb információkat az államigazgatási és az üzleti szféra legmeghatározóbb vezetőitől és döntéshozóitól szerezheti meg.

Az Agrárium 2020 konferenciáról szóló részletes tájékoztatás itt érhető el. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos kedvezményt biztosít.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu