Agrárszektor Konferencia: miért jöjjön el az év csúcseseményére?

Agrárszektor Konferencia: miért jöjjön el az év csúcseseményére?

agrarszektor.hu
Az agrárgazdaság minden szereplőjének fontos információkat nyújt az Agrárszektor Konferencia, amelyet december 9-10-én rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. Az eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

December 9-10-én rendezi meg az idén a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely ma a hazai agrárium egyik legrangosabb és legjelentősebb agráreseményének számít. A rendezvénynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és rendezvényközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Jön az agrárium csúcseseménye, az Agrárszektor Konferencia!

December 9-10-én rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely ma a hazai agrárium csúcseseményének számít. A kétnapos rendezvény napirendre tűzi azokat a legaktuálisabb és legforróbb témákat, amelyek döntően befolyásolják az agrárgazdasági szereplők üzleti-gazdálkodási tevékenységének eredményességét. A konferencia egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az esemény színvonalát rangos szakmai díjátadó is emeli. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, jöjjön el a Portfolio Agrárszektor Konferenciára december 9-10-én.

Kiknek lehet hasznos, és miért?

Kis- és közepes gazdálkodóknak, őstermelőknek, családi gazdálkodóknak: A konferencia egyedülálló módon nyújt átfogó képet az agrárium helyzetről és jövőjéről, így a termelők egy helyen juthatnak hozzá a gazdálkodásukat érintő fontos információkhoz. A konferencia bemutatja, milyen támogatási és szabályozási változások várhatók jövőre, illetve a következő években, és ezek igényvételéhez a gazdálkodóknak milyen új feltételeket kell teljesíteniük.

Nagygazdálkodóknak, mezőgazdasági vállalatoknak: A vállalatvezetők tájékozódhatnak arról, mit jelenthet gazdálkodásuk számára az uniós agrárpolitikában végbemenő "zöld fordulat", illetve milyen fejlesztési lehetőséget használhatnak ki a 2021-2027 közötti agrártámogatási ciklusban. A konferencia azzal is foglalkozik, hogy az agrárgazdaságban melyek lehetnek a perspektivikus befektetési területek, és milyen tényezőket érdemes figyelembe venni a fejlesztési döntésekhez.

Élelmiszeripari vállalatoknak: A konferencia kiemelten fókuszál arra, hogy a hazai élelmiszeripari vállalatok fejlesztése prioritást élvez majd az uniós Közös Agrárpolitika új támogatásai között. Szó lesz arról, hogy az egyes iparágakban milyen korszerűsítésekre lenne szükség, illetve milyen előnyöket és kockázatokat kell majd mérlegelni a pályázatok elkészítésekor és benyújtásakor.

Növénytermelőknek: A gazdálkodók információkat kaphatnak arról, mely okok játszanak közre a világpiaci terményárrobbanásban, és milyen tendenciákra lehet számítani. Emellett a konferencián szó lesz a legfontosabb inputpiaci trendekről is, így a termelők képet kaphatnak arról, milyen növényeket érdemes vetniük, illetve gazdálkodásuk mennyire lehet eredményes a következő időszakban.

Állattenyészőknek: A konferencián megtudhatják, mennyire lesznek tartósak a magas takarmányárak, illetve születnek-e intézkedések a drasztikus költségnövekedések és a kedvezőtlen piaci helyzet kompenzálására. Emellett szó lesz a ketreces állattartás várható uniós betiltásának következményeiről, illetve az állattenyésztést forradalmasító legfrissebb innovációkról is.

Mezőgazdasági gépvásárlóknak: A résztvevők megismerkedhetnek azzal, milyen új fejlesztéseket és eszközöket használhatnak fel a precíziós gazdálkodásban, és a vásárlásokhoz rövid- és hosszabb távon milyen támogatásokat vehetnek igénybe. A konferencia bemutatja azt is, hogy a gazdálkodásban milyen előnyei lehetnek az agrárdigitalizációs fejlesztéseknek, és ezek megvalósításához milyen beruházásokra van szükség.

Agrárpályázatok benyújtóinak: A konferencia kiemelten foglalkozik azzal, hogy a kormány miként kívánja felhasználni azt a több ezermilliárdos vidékfejlesztési forrást, amely a hazai társfinanszírozás növelésével 2023-2027 között rendelkezésre áll. A rendezvényen tájékozódni lehet arról, milyen új pályázatokat lehet majd benyújtani 2022-ben, illetve az azt követő években, és hogyan változnak majd a sikeres pályázást befolyásoló szabályozási feltételek.

Földtulajdonosoknak és földbérlőknek: A földpiac szereplői információkhoz juthatnak arról, milyen további földforgalmi szabályozási változtatásokra számíthatnak, illetve várhatók-e újabb intézkedések az osztatlan közös földtulajdonok megszüntetése érdekében. A konferencia sorra veszi a legfontosabb hazai földpiaci trendeket, valamint a földárakat, illetve az adásvételeket és a haszonbérleteket befolyásoló folyamatokat.

Agrárhitelek igénylőinek: Neves pénzügyi szakemberek nyújtanak tájékoztatást arról, hogyan változnak a bankok hitelezési követelményei, és melyek azok az új feltételek, amelyeknek eleget kell tenniük az agrárgazdasági szereplőknek. A konferencián szó lesz az új banki hiteltermékekről, illetve a finanszírozás és a forráshoz jutás további könnyítéseiről is.

A részletes programért kattintson ide>>

Az esemény az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A Portfolio Csoport a konferenciarészvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>  

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03