Az AgriTech jövőjéről szól a Design Terminal novemberi konferenciája

Az AgriTech jövőjéről szól a Design Terminal novemberi konferenciája

agrarszektor.hu
Hazai és nemzetközi szakemberek, így például a NASA Harvest, a Bonafarm Csoport, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vagy éppen a European Space Agency képviselői vitatják meg az agrárium izgalmas témáit a kétnapos online, ingyenes eseményen.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Mire jók az űradatok a mezőgazdaságban? Miért népszerű a városi gazdálkodás? Mire képes az agrárium új generációja? A mezőgazdaság legégetőbb kérdései kerülnek terítékre a Future of Agritech - Online summit powered by Design Terminal konferencián, 2020. november 16-án és 17-én. A Design Terminal a deeptech startupok fejlesztését, networkingjét és promócióját támogató X-Europe program keretében szervezi a kétnapos, online eseményt, mely során előadások, panelbeszélgetések és viták részesei lehetnek az érdeklődők - írja közleményében a Design Terminal. 

Elismert hazai és nemzetközi szakembereket sikerült megnyerni a konferencia előadóiként. Többek között Inbal Becker-Reshef, aNASA Harvest igazgatóját, Csányi Attilát, a Bonafarm Csoport vezérigazgatóját, Balogh Viktor Ferencet, a KITE Zrt. marketing igazgatóját, Borris Förstert, a németországi eccelerate digitális tanácsadó cég üzleti partnerét, Szöllősi Rékát, a Felelős Élelmiszergyártók Szövetségének szakmai és kommunikációs igazgatóját, Juan Francisco Delgadot, az agrár-élelmiszeripari innovációt erősítő, portugál Smart Agrifood alelnökét és Éder Tamást, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeriparért felelős országos alelnökét.

A RÉSZLETES PROGRAM ÉS AZ ÖSSZES ELŐADÓ ITT TALÁLHATÓ.

Az esemény moderátorai Joós Andrea "élménybiológus" és a háztartási növénytermesztést segítő Growberry startup alapítója, Hudecz Attila lesznek.

AZ INGYENES, ONLINE KONFERENCIÁRA ITT LEHET REGISZTRÁLNI.

A Design Terminal célja, hogy összehozza a legizgalmasabb cégeket, startup alapítókat, ökoszisztéma szereplőket és az agritech szakértőit. A konferencián megoszthatják egymással és a közönséggel gondolataikat arról a szektorról, mely az elmúlt években sikeresen lépett az innováció és digitalizáció útjára.

Az X-Europe programot az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programja támogatja, a 871795 számú támogatási megállapodás szerint.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?