2020. szeptember 23. szerda Tekla

Hírek - Agrárpénzek

Banki milliárdok a kamarai tagok számára

Stratégiai megállapodást kötött az MKB-csoport és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az egyezség értelmében az agrárkamarai tagsággal rendelkező magyar agrárvállalkozások igénybe vehetik az MKB-csoport kedvezményes, speciálisan a kamarai tagok számára kialakított szolgáltatási csomagjait. A pénzintézet idén várhatóan 15 milliárd forintot helyez ki a mezőgazdasági géplízing területére.
 
 

Az MKB-NAK megállapodást Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója és Győrffy Balázs, a NAK elnöke írta alá. A bankcsoporton belül bővül az agráriumhoz kapcsolódó pénzügyi szolgáltatások köre és a finanszírozás. Balog Ádám példaként említette, hogy az MKB Euroleasing tevékenységben a mezőgazdasági géplízing egyre nagyobb szerepet játszik. Tavaly mintegy 13 milliárd forintot folyósítottak, míg idén a tervek szerint várhatóan 15 milliárd forintot helyeznek ki erre a területre.

Az agrárkamara arra törekszik, hogy a bank szolgáltatásait, termelési és fejlesztési forrásait elérhesse a NAK tagsága – emelte ki Győrffy Balázs. Az együttműködésben a teljes MKB-csoport (MKB Bank Zrt., MKB Euroleasing és MKB Consulting) részt vállal.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu