Jön az év vége legnagyobb agráreseménye - Utolsó helyek az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Egyedülállóan gazdag programkínálatot nyújt az agrárgazdasági szereplők számára a siófoki Agrárszektor Konferencia, amelyet december 4-5-én rendez meg a Portfolio gazdasági portál. Az esemény fő célja, hogy az ágazati vállalkozások olyan aktuális információkhoz jussanak, amelyek megalapozhatják eredményes gazdálkodásukat. A nagy érdeklődés miatt a konferenciára már csak korlátozott számban vásárolhatók belépőjegyek.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A december 4-5-i siófoki konferencia a hazai agrárgazdaság egyik legjelentősebb eseményének számít. A rendezvény célja, hogy kézzelfogható segítséget nyújtson az ágazati szereplők gazdálkodási döntéseihez, beruházásaihoz, támogatási pályázataihoz és piaci tevékenységeihez.

A konferencia részleteiről itt tájékozódhat>>

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A konferencia széles programválasztékot nyújt az agráriumban érdekelt vállalkozások számára. A rendezvény szinte valamennyi olyan aktuális agrártémát napirendjére tűzi, amely hozzájárulhat az ágazati résztvevők eredményes gazdálkodásához. Az eseményen csaknem húsz kiemelt tematikus kerekasztal-beszélgetés és több tucat szakmai előadás hangzik el.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényt Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára nyitja meg, aki az agrárgazdaság versenyképességi követelményeiről, illetve a kormány tervezett agrárágazati intézkedéseiről tart előadást. Az eseményen az államigazgatási szféra magas rangú tisztségviselői mellett az üzleti élet csúcsvezetői szerepelnek az előadók között.

A konferencia előadóiról itt tájékozódhat>>

A konferencia-részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai az eseményen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.

A jelentkezéshez és a regisztrációhoz kattintson ide>>

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?