Budapesten tartja konferenciáját a COPA-COGECA

agrarszektor.hu
2012. október 1-3. között Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter meghívására Budapesten rendezi esedékes európai kongresszusát az európai mezőgazdasági termelők és szövetkezetek legjelentősebb, legbefolyásosabb szervezete, a COPA-COGECA. A konferenciára, amelynek fő témája a 2013 utáni európai uniós Közös Agrárpolitika lesz, mintegy 500 agrárvezetőt és -termelőt várnak Európa minden országából.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A plenáris ülésen felszólal többek között Dacian Cioloº, az EU mezőgazdasági biztosa, Paolo de Castro, az Európai Parlament Mezőgazdasági Bizottságának elnöke és Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. A kongresszus társrendezvényeként október 3-án a FAO és a Vidékfejlesztési Minisztérium közös konferenciát tart a mezőgazdasági szövetkezésről.

A program keretében a Magyar Agrárkamara és a Vidékfejlesztési Minisztérium október 2-án ünnepélyes gálavacsorát ad a kongresszus résztvevőinek, melynek díszvendégei között szerepelnek a kongresszus magas rangú vendégei, a COPA-COGECA vezérkara, hazai kormányzati vezetők, továbbá az európai agrárszektor vezető tisztségviselői és menedzserei.

A Magyar Agrárkamara a kongresszussal és a gálavacsorával kapcsolatban 2012. október 1-jén (hétfőn) 13 órakor munkaebéddel egybekötött sajtótájékoztatót tart székhelyén (1119 Budapest, Fehérvári út 89-95., III. emelet), amelyen a kamara vezetősége az agrárkamara átalakulásának folyamatáról, a kötelező regisztrációról, az Átmeneti Elnökség feladatairól, terveiről, illetve a jövő év elején esedékes kamarai választások menetéről is beszámol.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?