2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Hírek - Agrárpénzek

Budapesten tartja konferenciáját a COPA-COGECA

2012. október 1-3. között Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter meghívására Budapesten rendezi esedékes európai kongresszusát az európai mezőgazdasági termelők és szövetkezetek legjelentősebb, legbefolyásosabb szervezete, a COPA-COGECA. A konferenciára, amelynek fő témája a 2013 utáni európai uniós Közös Agrárpolitika lesz, mintegy 500 agrárvezetőt és -termelőt várnak Európa minden országából.
 
 

A plenáris ülésen felszólal többek között Dacian Cioloº, az EU mezőgazdasági biztosa, Paolo de Castro, az Európai Parlament Mezőgazdasági Bizottságának elnöke és Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. A kongresszus társrendezvényeként október 3-án a FAO és a Vidékfejlesztési Minisztérium közös konferenciát tart a mezőgazdasági szövetkezésről.

A program keretében a Magyar Agrárkamara és a Vidékfejlesztési Minisztérium október 2-án ünnepélyes gálavacsorát ad a kongresszus résztvevőinek, melynek díszvendégei között szerepelnek a kongresszus magas rangú vendégei, a COPA-COGECA vezérkara, hazai kormányzati vezetők, továbbá az európai agrárszektor vezető tisztségviselői és menedzserei.

A Magyar Agrárkamara a kongresszussal és a gálavacsorával kapcsolatban 2012. október 1-jén (hétfőn) 13 órakor munkaebéddel egybekötött sajtótájékoztatót tart székhelyén (1119 Budapest, Fehérvári út 89-95., III. emelet), amelyen a kamara vezetősége az agrárkamara átalakulásának folyamatáról, a kötelező regisztrációról, az Átmeneti Elnökség feladatairól, terveiről, illetve a jövő év elején esedékes kamarai választások menetéről is beszámol.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu