2022. június 30. csütörtök Pál

Hírek - Agrárpénzek

Egyre messzebb kerül a forint a 310-től

A csütörtöki kereskedést is 309 felett kezdte a forint az euróval szemben, majd délelőtt onnan próbált kicsit erősödni a magyar deviza.
 
 

Csütörtök reggel 309,4 körül járt a forint az euróval szemben, ez 0,1 százalékos gyengülést jelentett a forint szempontjából szerda estéhez képest. Az utóbbi napokban érezhetően gyengült a magyar fizetőeszköz, először az MNB keddi kamatdöntése után billent meg, majd tegnap már a 310-et is megközelítette az euró árfolyama.

Délre 308,95-ig erősödött a forint az euróval szemben, ami már minimális erősödést jelent tegnap estéhez képest. A dollár jegyzése 276,82 környékén ingadozott.

 

A forint versenytársai közül a lengyel zloty minimális gyengüléssel, a cseh korona pedig 0,1 százalékos erősödéssel kezdte a napot az euróval szemben. Közben a tágabban vett feltörekvő piacokon az orosz rubel 0,3 százalékkal erősödött az utóbbi napok esése után, ami az olajárnak volt köszönhető. A török líra közben 0,1 százalékkal erősödött, míg a dél-afrikai rand fél százalékos erősödéssel indította a napot.

 

 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben