Ennyiért lehet most aranykalászos gazda! - 14 oktatóközpont árai egy csokorban

agrarszektor.hu
Földszerzéshez, pályázatokhoz nélkülözhetetlen az igazolt szakmai képesítés, aminek egyik legkedveltebb formája az Aranykalászos gazda. A "cím" egy néhány hónapos gyorstanfolyam utáni sikeres vizsgával elnyerhető. A képzés színvonala igen eltérő, ahogyan az ára is. Az agrárszektor.hu összeszedte 14 oktatóközpont képzési és vizsgadíjait.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Kezdő és gyakorlott gazdáknak egyaránt nélkülözhetetlen az Aranykalászos gazda bizonyítvány megszerzése, amellyel kiváltható a fölműves regisztrációs szám, és lehetőség nyílik az 1 hektárnál nagyobb földterület vásárlására és bérlésére. Ezen kívül anyagi támogatáshoz is segít az agrárpályázatokon keresztül. A képzésen alapvető állattartási, növénytermesztési és gépkezelői ismereteket lehet elsajátítani jellemzően három hónap alatt, de léteznek ennél kicsit hosszabb és rövidebb tanfolyamok is.

A képzés színvonala igen eltérő, ahogyan az ára is. Az egyetemek igényesek az oktatás minőségére, de nem adják olcsón a tudást, és persze vannak felkapott, több oktatási helyszínnel rendelkező képzőközpontok is, amelyek magasabb árszínvonalat engedhetnek meg maguknak a társaiknál.

A tanfolyamok egy-két héten belül elindulnak, ezért sokan most 10-50 ezer forintos árengedménnyel kínálják a szolgáltatást.

Alább összeszedtünk 14 képzőközpontot, és feltüntettük a honlapjukon rögzített árakat. Figyelem, ezek nem a kedvezményes árak! Az akciókért keressen rá a képzőhely honlapjára!

Akciómentes díjak az aranykalászos gazda képzésben (Forrás: agrárszektor.hu)
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?