Erdészek figyelem! Itt a következő továbbképzés időpontja

agrarszektor.hu
2019. április 8 - május 5. között tartja a következő jogosult erdészeti szakszemélyzeti továbbképzést a Nébih. A továbbképzés most már a hivatal távoktatási portálján valósul meg.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Újdonság, hogy a továbbképzés a Nébih távoktatási portálján valósul meg. A jelentkezők a kurzus első napján e-mail-ben kapják meg a távoktatási felületre történő belépéshez szükséges felhasználó nevet és jelszót. A tananyagot önállóan kell feldolgozniuk a résztvevőknek, a képzés pedig akkor tekinthető teljesítettnek, ha minden témakör tananyagát megnézték - írja a Nébih. 

A továbbképzés jelenléti vizsgával zárul. A rendezvénnyel kapcsolatos további részletek, valamint a jelentkezési felület az alábbi linken érhető el: http://portal.nebih.gov.hu/jogosult-erdeszeti-szakszemelyzeti-kepzes

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?