2021. április 16. péntek Csongor

Hírek - Agrárpénzek

Erősödik az euró a dollárral szemben

Nem voltak igazán nagy mozgások a devizapiacon szerda reggel, az euró minimális mértékben erősödik a dollárral szemben, így 1,23 feletti árfolyamot látunk. A forint továbbra sem mozdul érdemben, 309-310 között ingadozik az euróval szemben - írja a Portfolio.
 
 

Szerda reggel a forint 309,3 körül járt az euróval szemben, ez egy hajszállal alacsonyabb volt a kedd esti árfolyamnál. Az utóbbi napokban sem tudott érdemben elmozdulni a forint, annyi történt csak, hogy a 308-310-es sáv felső felébe került az árfolyam, sőt átmenetileg 310 felett is járt az euró-dollár jegyzés. A dollárral szemben 251,33-nál járt a magyar deviza, míg a svájci frank 263 forintba került.

Megint 1,23 fölé erősödött az euró

A forint versenytársai közül a lengyel zloty és a cseh korona is mérsékelt gyengüléssel kezdte a napot az euróval szemben, és egyelőre a feltörekvő piacokon sem látunk komoly mozgásokat. Az orosz rubel például 0,1 százalékkal erősödött a dollárral szemben, a török líra minimális mértékben gyengült, míg a dél-afrikai rand stagnálással kezdett.

Az euró-dollár árfolyamban minimális emelkedést látunk szerda reggel, az 1,2308 körüli jegyzés 0,1 százalékkal magasabb a keddinél. A japán jen eközben 0,3 százalékkal erősödött a dollárral szemben, míg az angol font 0,2 százalékos javulással kezdte a napot.

Megint 1,23 fölé erősödött az euró

 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu