2019. október 22. kedd Előd

Hírek - Agrárpénzek

Felszámolják a Traubit

Pont kerülhet a több mint másfél évtizede húzódó jogvitára a Traubi márkanév körül. A bíróság ugyanis felszámolási eljárást kezdeményezett a Salamon Berkowitz-érdekeltségébe tartozó Traubi Hungária Tradicionális Üditő-gyártó Zrt. ellen – értesült a Gazdaság.hu.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A Ráthonyi Kft. számtalan perben igyekezett bizonyítani, hogy Berkowitz és társai jogtalanul használják a Traubi márkanevet, azonban a Fővárosi Ítélőtábla tavaly kimondta, hogy a Tra-Üdi Zrt. jogszerűen használja a Traubi nevet.

Az Opten adatai szerint a Traubi Zrt.-nek két magánszemély és két cég a tulajdonosa: Salamon Berkowitz, Balabanian Izabella, a Centráls Kft. valamint a Salamon Kft. A bonyolult tulajdonosi szerkezetben bejegyzett társaságok egyike sem adott le az elmúlt három évben beszámolót, a zrt. ellen az elmúlt években hét végrehajtás indult. Utolsó fellelhető beszámolója a 2002-es évet zárta le, akkor 504 millió forint árbevétel mellett 15 millió forint veszteséget termelt

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu