2021. szeptember 23. csütörtök Tekla

Hírek - Agrárpénzek

Fontos határidő közeleg: ezt január 15-ig el kell intézniük a magyar gazdáknak

A VP Őshonos in situ pályázat kötelezettségvállalási időszakának meghosszabbításra vonatkozó kérelmek visszavonhatóságának határideje 2021. január 15-én lejár, írta meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
 
 

Ahogy azt a NAK ismertette, a VP4-10.2.1.1-15. „Védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése” pályázati felhívás alapján a 2016-ban támogatási kérelmet benyújtók számára a 2020. november 23-a és 2020. december 21-e közötti időszakban fennállt a lehetőség arra, hogy a kötelezettségvállalási időszak 5 évről 6 évre, 2021. december 31-ig történő meghosszabbítására kérelmet nyújtsanak be a Magyar Államkincstárhoz (MÁK). A kérelmek benyújtásuk után meghatározott ideig visszavonhatóak.

Az Agrárkamara arra hívta fel a figyelmet, hogy közeledik a 2021. január 15-ei határidő, ameddig a pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakának meghosszabbítására már benyújtott kérelmek a MÁK által közzétett formanyomtatvány ügyfélkapun keresztül történő benyújtásával esetlegesen visszavonhatóak. A témához kapcsolódó korábbi ‒ további információkat tartalmazó ‒ cikkek ezen, valamint ezen a linkeken érhetőek el.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu