Fontos keretösszeget emelt meg a kormány: több pénz fog jutni a fejlesztésekre

Fontos keretösszeget emelt meg a kormány: több pénz fog jutni a fejlesztésekre

agrarszektor.hu
2020. március 25-én megjelent a kormány 1130/2020. (III. 25.) Korm. határozata a Vidékfejlesztési Program éves fejlesztési keretének megállapításáról szóló 1248/2016. (V. 18.) Korm. határozat módosításáról.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A határozat a VP-20-2-16 A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat működését szolgáló Technikai Segítségnyújtás Projekt keretében felhasználható keretösszeget 19,35 milliárd forintra emelte a korábbi 9,95 milliárdról. A projekt célja, hogy a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat működésén keresztül az érintettek Vidékfejlesztési Program végrehajtásában való részvételét fokozza és javítsa a vidékfejlesztési programok minőségét, olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán.

Cél továbbá a vidék társadalmi-gazdasági fejlesztése, felzárkóztatása, a támogatási források hatékony felhasználása, a gyakorlat-orientált térségközi és nemzetközi kapcsolatok kiépítése, a magyar nemzeti érdekek és értékek európai képviselete. A projekt további célja az Európai Vidékfejlesztési Hálózatban együttműködő 27 tagország megismertetése a magyar fejlesztési eredményekkel, valamint a külföldi eredmények hazai vidékfejlesztő közösségekkel történő megismertetése.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?