AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE
Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.
Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.
Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.
A HÍR védjegyű termékek gyűjteménye hazai tájjellegű illetve hagyományos mezőgazdasági termékekből áll, valamint 300 termék szakmai és történeti leírásából.
Az idén díjazott termékek többségében (35-ből 16) sütőipari, édesipari, cukrászati termékek, a döntést pedig minden esetben a HÍR Bíráló Bizottság hozta.
Ilyen a többi között a Böszörményi dübbencs, a Debreceni mézeskalács, a Ceglédi csíramálé, a Csongrádi búzacsíramálé, a Kemencés Borjúkötél vagy a Rábaközi perec. Friss vagy feldolgozott zöldség/gyümölcs kategóriában 6 termék kap védjegyet (Fertőd vidéki sárgarépa, Hegykői petrezselyemgyökér, Penyigei szilvalekvár, Somlekvár, Nagypapa almapaprikája káposztával töltve, Nagypapa fűszerpaprikája darálva), a tejtermékek közül öt. (Lajta sajt, Pálpusztai sajt, Moson megyei (Ilmici) csemegesajt, Óvári sajt, Tea sajt).
A díjazottak a HÍR-es ÍZNAPOK nyító rendezvényén vehetik át az elismerést augusztus 27-én, a Mezőgazdasági Múzeum Dísztermében, az ünnepség után pedig a Vidékfejlesztési Minisztérium szakmai konferenciájára kerül sor.
A közönség szórakoztatására a múzeum mellett felállított színpadon láthatunk többek közt sajtkészítő bemutatót, valamint mindkét nap fellép Hajós András egy fél órás stand up comedy-vel. Különféle HÍR-es vetélkedőket is szerveznek, amelyekre a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt várják. A gyerekek részt vehetnek különböző ügyességi játékokban, lesz játszóház, vásári bábjáték, valamint kézműves bemutató. A felnőtteknek pálinka és bor felismerő versenyt rendeznek, de akár szódavízzel is lőhetünk célba.
Kovács Lázár mesterszakács pedig a közönségnek szánt finomságokról gondoskodik - írja a kormány.hu