2022. május 26. csütörtök Fülöp, Evelin

Hírek - Agrárpénzek

Hogyan akar adót fizetni őstermelőként? - Most beleszólhat

Online felmérést végez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) az őstermelői adózási és járulékfizetési szabályokról. A NAK a jelenlegi rendszer átalakításáról javaslatot kíván tenni a döntéshozóknak, de a köztestület napirendre venné a teljes agráradózási szabályozás átalakítását is.
 
 

A NAK az AKI-val együttműködve tagjai körében indított online felmerést az őstermelői adózási és járulékfizetési szabályokról. A köztestület tájékoztatása szerint a felmérés célja a mezőgazdasági termelők véleményének feltárása. Az eredmények alapján a későbbiekben javaslatokat kívánnak tenni a döntéshozók számára egy átláthatóbb szabályozás kialakítása érdekében.

A kérdőív az AKI honlapján érhető el. A kitöltés önkéntes, anonim, és megközelítőleg 10-15 percet vesz igénybe. A kérdések megválaszolásában a NAK falugazdászai is közreműködnek.

Mint az agrárszektor.hu beszámolt róla, a NAK napirendre venné a teljes agráradózási szabályozás átalakítását is. Ennek érdekében már stratégiai javaslatcsomagot juttatott el az illetékes kormányzati és államigazgatási szervezetekhez.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben