Hogyan akar adót fizetni őstermelőként? - Most beleszólhat

agrarszektor.hu
Online felmérést végez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) az őstermelői adózási és járulékfizetési szabályokról. A NAK a jelenlegi rendszer átalakításáról javaslatot kíván tenni a döntéshozóknak, de a köztestület napirendre venné a teljes agráradózási szabályozás átalakítását is.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A NAK az AKI-val együttműködve tagjai körében indított online felmerést az őstermelői adózási és járulékfizetési szabályokról. A köztestület tájékoztatása szerint a felmérés célja a mezőgazdasági termelők véleményének feltárása. Az eredmények alapján a későbbiekben javaslatokat kívánnak tenni a döntéshozók számára egy átláthatóbb szabályozás kialakítása érdekében.

A kérdőív az AKI honlapján érhető el. A kitöltés önkéntes, anonim, és megközelítőleg 10-15 percet vesz igénybe. A kérdések megválaszolásában a NAK falugazdászai is közreműködnek.

Mint az agrárszektor.hu beszámolt róla, a NAK napirendre venné a teljes agráradózási szabályozás átalakítását is. Ennek érdekében már stratégiai javaslatcsomagot juttatott el az illetékes kormányzati és államigazgatási szervezetekhez.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?