Hogyan akar adót fizetni őstermelőként? - Most beleszólhat

agrarszektor.hu
Online felmérést végez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) az őstermelői adózási és járulékfizetési szabályokról. A NAK a jelenlegi rendszer átalakításáról javaslatot kíván tenni a döntéshozóknak, de a köztestület napirendre venné a teljes agráradózási szabályozás átalakítását is.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A NAK az AKI-val együttműködve tagjai körében indított online felmerést az őstermelői adózási és járulékfizetési szabályokról. A köztestület tájékoztatása szerint a felmérés célja a mezőgazdasági termelők véleményének feltárása. Az eredmények alapján a későbbiekben javaslatokat kívánnak tenni a döntéshozók számára egy átláthatóbb szabályozás kialakítása érdekében.

A kérdőív az AKI honlapján érhető el. A kitöltés önkéntes, anonim, és megközelítőleg 10-15 percet vesz igénybe. A kérdések megválaszolásában a NAK falugazdászai is közreműködnek.

Mint az agrárszektor.hu beszámolt róla, a NAK napirendre venné a teljes agráradózási szabályozás átalakítását is. Ennek érdekében már stratégiai javaslatcsomagot juttatott el az illetékes kormányzati és államigazgatási szervezetekhez.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?