Így dől el százmilliárdok sorsa a magyar mezőgazdaságban

agrarszektor.hu
Hamarosan folytatódik a Portfolio és agrárszektor.hu vidéki rendezvénysorozata, az Agrárgazdasági Szakmai Napok 2016. A rendezvényen kiemelt fókuszt kapnak az új Vidékfejlesztési Program keretében megnyíló pályázati források, az ezekhez kapcsolódó finanszírozási és üzleti lehetőségek, valamint a régió mezőgazdaságát és feldolgozóiparát hangsúlyosan érintő témák. Mi lesz a tejágazat, a kertészeti vagy éppen az állattenyésztési ágazat sorsa? Melyek az agrárium legnagyobb kihívásai? Ezekről a kérdésekről is szó lesz, érdemes már most regisztrálni!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Összesen 1300 milliárd forintnyi keret áll rendelkezésre a 2014-2020-as uniós ciklusban a Vidékfejlesztési Programban, melynek nagyjából felére lehet már pályázni, a kormányzati tervek szerint pedig 2017-ig június végéig az összes uniós pályázatot meg akarják hirdetni. Ez azt is jelenti, hogy nincs idő késlekedésre, minél előbb érdemes benyújtani a pályázatokat az EU-s pénzekre.

Az már biztosnak tűnik, hogy a kertészeti és az állattenyésztési ágazat az uniós pénzek egyik nagy haszonélvezője lesz az új pályázatok révén, de nemrégiben Csepreghy Nándor azt is elárulta nekünk, hogy az élelmiszeripari középvállalatokat is támogatni fogják uniós pénzekkel.Ugyanakkor nagyon nem mindegy, a pályázatokat hogyan nyújtjuk be, milyen újabb pályázatokra lehet számítani, kik pályázhatnak egyáltalán és hogy honnan lehet előteremteni a finanszírozási forrásokat a pályázati pénzek lehívására. Ebben is segítünk a rendezvényen.

A kormány nemrégiben lengette be, hogy a tej áfáját csökkenthetik. Ha ezt meglépik, az minden bizonnyal sokat segíthet a hazai tejtermelők helyzetén, de vajon mekkora lesz a csökkentés? Elég lesz ez ahhoz, hogy megoldódjanak a tejágazat problémái? Mi lehet a megoldás erre a nemzetközi problémára?

Rendkívül izgalmas és aktuális szakmai programmal várjuk a gazdálkodókat és az agrárvállalkozások képviselőit rendezvénysorozatunkon, találkozzunk április 21-én Hódmezővásárhelyen!

Kiemelt témáink lesznek a konferencián: 

  • Mikor és mire pályázzunk az új Vidékfejlesztési Programban?

  • Finanszírozás az agráriumban

  • Fókuszban az élelmiszeripar

  • Kertészet: lehetőségek és kitörési pontok

  • Új lehetőségek - Uniós források és az agrárinnováció

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?