2019. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Hírek - Agrárpénzek

Ingyenes tanulmányút agrárhallgatóknak az Agrya szervezésében

Az Agrya a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával közösen ingyenes belföldi szakmai tanulmányutat szervez az agrár felsőoktatásban tanuló hallgatóknak 2019. április 12-14 között. A szakmai tanulmányútra egy űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezéseknél előnyben vannak azok a hallgatók, akik olyan intézményből jelentkeznek, ahol működik Egyetemi Fiatal Gazda Klub.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Az ingyenes tanulmányútra pályáznia kell az agrárhallgatóknak. A tanulmányút programja érinti főbb ágazatokat, elsősorban működő gazdaságok, üzemek meglátogatására kerül sor. Így a programban lesz szántóföldi növénytermesztő, kertészeti és állattenyésztési gazdaság is. Így lesz sertés, baromfi és húsmarha tartó gazdaság, borászat, hajtatásos kertészet, vetőmag üzem, húsfeldolgozó, zöldség feldolgozó is. A meglátogatandó üzemek, gazdaságok Szentes és Kecskemét térségében vannak.


A szakmai út ingyenes, beleértve a szervezett utaztatás, a szállás és az étkezés költségeit is. A résztvevőktől kiválasztásuk esetén 5000 forint regisztrációs díjat kér az Agrya, amely a szakmai út kezdetén helyben visszafizetésre kerül. A regisztrációs díj célja kizárólag a részvételi szándék megerősítése! Aki jelentkezik és kiválasztásra kerül, az érjen is oda a szakmai útra!

A csoport Budapestről indul közösen autóbusszal április 12-én 10 órakor, Budapestre érkezik április 14-én 15 órakor.

Jelentkezési határidő: 2019. március 14. csütörtök 14.00 óra

A tanulmányúton legfeljebb 30 fő részvétele biztosított. A jelentkezők közül a Egyetemi Fiatal Gazda Klubok vezetőinek közreműködésével választja ki a résztvevőket az Agrya. A szakmai tanulmányútra az itt elérhető pályázati űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Eredményhirdetés: 2019. március 21.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Nyugat-magyarországi Agrárfórum

  Az agrárium legaktuálisabb témái

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu