Ingyenes tanulmányút agrárhallgatóknak az Agrya szervezésében

agrarszektor.hu
Az Agrya a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával közösen ingyenes belföldi szakmai tanulmányutat szervez az agrár felsőoktatásban tanuló hallgatóknak 2019. április 12-14 között. A szakmai tanulmányútra egy űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezéseknél előnyben vannak azok a hallgatók, akik olyan intézményből jelentkeznek, ahol működik Egyetemi Fiatal Gazda Klub.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az ingyenes tanulmányútra pályáznia kell az agrárhallgatóknak. A tanulmányút programja érinti főbb ágazatokat, elsősorban működő gazdaságok, üzemek meglátogatására kerül sor. Így a programban lesz szántóföldi növénytermesztő, kertészeti és állattenyésztési gazdaság is. Így lesz sertés, baromfi és húsmarha tartó gazdaság, borászat, hajtatásos kertészet, vetőmag üzem, húsfeldolgozó, zöldség feldolgozó is. A meglátogatandó üzemek, gazdaságok Szentes és Kecskemét térségében vannak.


A szakmai út ingyenes, beleértve a szervezett utaztatás, a szállás és az étkezés költségeit is. A résztvevőktől kiválasztásuk esetén 5000 forint regisztrációs díjat kér az Agrya, amely a szakmai út kezdetén helyben visszafizetésre kerül. A regisztrációs díj célja kizárólag a részvételi szándék megerősítése! Aki jelentkezik és kiválasztásra kerül, az érjen is oda a szakmai útra!

A csoport Budapestről indul közösen autóbusszal április 12-én 10 órakor, Budapestre érkezik április 14-én 15 órakor.

Jelentkezési határidő: 2019. március 14. csütörtök 14.00 óra

A tanulmányúton legfeljebb 30 fő részvétele biztosított. A jelentkezők közül a Egyetemi Fiatal Gazda Klubok vezetőinek közreműködésével választja ki a résztvevőket az Agrya. A szakmai tanulmányútra az itt elérhető pályázati űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Eredményhirdetés: 2019. március 21.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 17. 16:02