Itt az új marketing stratégia

agrarszektor.hu
Új, hároméves agrármarketing-stratégiát dolgozott ki a Magyar Turizmus (MT) Zrt. Agrármarketing Centrum az ágazati együttműködés erősítésére és a marketingtevékenység összehangolására. Olyan kódexet állítanak össze, amelynek célja az agrártermékek fejlesztése, a minőség javítása, illetve a tisztességes piaci magatartás és a reklámszabályok betartására.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Új agrármarketing-stratégiát fogadtak el - jelentették be az Agrármarketing Kódex című budapesti konferencián. A 2015-2017-re szóló program célja, hogy támogassa az ágazati együttműködést és összehangolja a marketingtevékenységeket. A tervekről őszig tartó rendezvénysorozaton egyeztetnek.

Oravecz Márton, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) elnöke szerint a készülő kódex kiegészíti a kkv- kra épülő nemzeti vidékpolitika rendszerét. Az aláírók közösen vállalják a felelősséget a termékek fejlesztésére, a minőség javítására, valamint a tisztességes piaci magatartás és reklámszabályok betartására.

A Földművelésügyi Minisztérium (FM) nyitott a kódexben foglalt együttműködésre, és kifejezetten támogatja a kezdeményezést - mondta Czerván György, a tárca államtitkára.  

Az új program számára 2015 az előkészítés éve, és a pénzügyi alapot az EU közösségi agrármarketing-forrásai, valamint a partnerek együttesen biztosítják.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?