Jó hír! - Eltörölték a tagdíjbevallást

agrarszektor.hu
Nem kell tagdíjbevallást készíteniük a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) számára az idei évtől azoknak az őstermelőknek, akiknek éves árbevétele nem éri el a 600 ezer forintot. A NAK saját alapszabályának módosításával csökkentette a tagdíjakhoz kapcsolódó pótlékok és szankciók mértékét is.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Módosította alapszabályát május 26-i gödöllői országos küldöttgyűlésén a NAK. A köztestület közleménye szerint a változtatás egyik legfőbb célja az adminisztrációs terhek csökkentése volt.

A változtatás révén az idéntől nem kell tagdíjbevallást készíteniük az őstermelőknek, ha értékesítési tevékenységből származó éves árbevételük nem éri el a 600 ezer forintot. Nekik a 2016. június 1. és június 30. közötti tagdíjbevallási időszakban csak a 2000 forintos tagdíjat kell megfizetniük. Emellett az alapszabály-módosítással csökken a pótlékok és a szankciók mértéke is - áll a kamara közleményében.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?