Jó tudni! - Két fontos határidőt is módosított Lázár minisztériuma

agrarszektor.hu
Meghosszabbította a Miniszterelnökség a településképi épületek és a mezőgazdasági kisüzemek támogatására korábban kiírt vidékfejlesztési pályázatok beadási határidejét. A tárca szerint a módosítás célja, hogy több idő legyen a szükséges dokumentumok előkészítésére.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Két korábban kiírt vidékfejlesztési felhívásnál is módosította a pályázati határidőket a Miniszterelnökség. A tárca közleménye szerint a mostani változtatások a "Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítése" és a "Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése" című pályázatokat érintik, amelyeknél összesen 40,9 milliárd forintos támogatási keretet határoztak meg.

A módosított határidő szerint a vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak korszerűsítésére április 11-től, a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztésére pedig március 31-től lehet pályázni. A kérelmeket elektronikus úton lehet benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH). A határidőt azért kellett megváltoztatni, hogy az ügyfeleknek több idejük legyen a szükséges dokumentumok előkészítésére, így a támogatási keret sikeres lekötésére - fogalmaz a tárca közleménye.

A pályázati felhívásokról a www.szechenyi2020.hu oldalon lehet részletes tájékoztatást olvasni.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03