Jön Magyarország egyik legnagyobb agrárversenyének döntője

agrarszektor.hu
Dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár fővédnökségével, a tíz legjobb hazai, határon túli és nemzetközi agráros egyetemista csapat részvételével indul az Agrovirtus Akadémia és egyetemi digitális agrártechnológiai verseny elődöntője. A nyilvános döntőt november 20-án rendezik izgalmas agrártechnológiai programok kíséretében.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

November 18-19-én az Agrovirtus egyetemi digitális agrárversenyre nevezett mintegy 100 egyetemista csapat 10 legjobbja kezdi meg a Dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár fővédnöksége alatt zajló Agrovirtus Akadémiát - írják közleményükben. A képzés során a mintegy 50 egyetemista hallgatót 30 neves vezető beosztású szakember képzi, mentorálja és zsűrizi, akik olyan cégek által kerültek delegálásra, mint a Bonafarm Zrt., Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt., Talentis Agro Zrt. A résztvevő hallgatók az Agrárminisztérium, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Szent István Egyetem, valamint a főszervező AgroVIR Kft. által közösen kiadott és vezetői szinten aláírt "digitális agrárgazdálkodás" oklevelet kapnak, mely célja, hogy segítse a verseny során jelentős digitális agrár-vállalatirányítási készségekkel gazdagodott hallgatók munkaerőpiaci elhelyezkedését.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A gödöllői Szent István Egyetemen megrendezésre kerülő november 20-i nyilvános döntőre a szervezők komoly szakmai programokkal készülnek: a zsűri által kiválasztott öt egyetemista csapat bevonásával zajló prezentációs verseny kísérőrendezvényeként agrár-robotika bemutató, interaktív gépbemutatók kerülnek megrendezésre. Az Agrovirtus döntőn debütál a Szent István Egyetem Gépmúzeumának időszaki kiállítása "Az Agrárinformatika Kezdetei 0.1" kiállítás, mely tárlatvezetésén korabeli agrárinformatikai érdekességek tekinthetők meg.

A verseny szervezőinek kiemelt szándéka, hogy az Agrovirtus egy nemzetközileg is elismert, nívós esettanulmány-versennyé fejlődjön. Az angol nyelven is meghirdetett megmérettetés iránt már idén komoly nemzetközi érdeklődés mutatkozott, ugyanis a selejtezőre mintegy 20 nemzet hallgatói jelentkeztek, köztük olyan csapatokkal, mint a világ legerősebb agráregyetemei között nyilvántartott Waggeningeni Egyetem. A háromnapos hallgatói-szakmai rendezvény természetesen nemcsak friss agrártechnológiai ismereteket és munkaerőpiaci lehetőségeket kínál a hallgatóknak: a verseny első három helyezettje teljes ellátás mellett zajló nemzetközi szakmai utat kap ajándékba több millió forint értékben.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?