Lázárékat egyáltalán nem érdekli, ki mikor pályázik

agrarszektor.hu
Nem befolyásolja a döntéseket a Miniszterelnökség által felügyelt Vidékfejlesztési Programban, hogy egy-egy időszakaszon belül mikor nyújtják be pályázataikat a piaci szereplők. Az irányító hatóságként működő tárca a bírálati szakasz utolsó napjáig benyújtott összes kérelmet együttesen értékeli.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Minden esetben a tartalom alapján bírálja el a Miniszterelnökség a 2014-2020-as Vidékfejlesztési Programban benyújtott pályázatokat, így a döntések kimenetelét a benyújtás dátuma nem befolyásolja - húzza alá közleményében a Lázár János vezette minisztérium. A pályázatokat előreláthatólag minden felhívásban két évig folyamatosan lehet benyújtani, a beadott pályázatokat pedig a felhívásokban meghatározott intervallumokban, szakaszos módon bírálják el. Ez azt jelenti, hogy a bírálati szakasz utolsó napjáig benyújtott összes kérelmet együttesen értékelik, vagyis nincs jelentősége annak, hogy az ügyfelek egy-egy időszakon belül mikor nyújtják be pályázataikat.

 

Szeretne többet profitálni az uniós forrásokból? Érdekli, milyen kiugrási lehetőségei vannak a hazai mezőgazdaságnak? Többet szeretne tudni az élelmiszeripar fejlesztési lehetőségeiről vagy a húsipar jövőjéről? Jelentkezzen most a Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2016 konferenciára, ahol kivételes kapcsolatépítési lehetőségekkel, és az ország vezető agrárszakembereivel várjuk Önt!
Az uniós források témakörét több oldalról világítjuk át, többek között egy olyan
kerekasztal-beszélgetés keretében, amelynek résztvevője lesz Csepreghy Nándor miniszter-helyettes és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke is.

A 2007-2013 közötti időszakhoz képest lényeges változás, hogy a pályázatokat csak a szakaszhoz tartozó összes pályázat elbírálása után állítják rangsorba. Ha egy felhívásnál jelentős mértékű túligénylés mutatkozik, az irányító hatóság a pályázat benyújtásának felfüggesztése előtt 3 nappal közleményben tájékoztatja az ügyfeleket a várható felfüggesztésről, ezzel biztosítva számukra, hogy be nem küldött pályázatukat a felfüggesztés előtt még benyújthassák - áll a közleményben.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?