2021. január 23. szombat Zelma, Rajmund

Hírek - Agrárpénzek

Marketingpénzek a sertésszektornak

Összesen 73 millió forint keretösszeggel jelentek meg az Agrármarketing Centrum (AMC) legújabb, sertéságazati piaci megjelenést támogató pályázatai. A kiírásokra november 12. és december 7. között három kategóriában lehet pályázni.
 
 

Megjelentek az Agrármarketing Centrum legújabb pályázatai, amellyekkel 73 millió forintot kívánnak fordítani a sertéságazat piaci megjelenésére. Az AMC közleménye szerint a pályázat első kategóriájában, 60 millió forintos költségkeretből 1-5 millió forint nyerhető el a hazai termelők és termékeik promóciójához a különböző vásárokon, illetve fesztiválokon a nagyközönségnek szóló helyi, regionális, valamint országos rendezvényeken. A második kategóriában további 10 millió forintos keretösszegből a szakmai közönséget érintő tudástranszfer célú rendezvények (konferenciák) kivitelezői nyerhetnek 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatást szervezési és marketingkommunikációs feladataikhoz. A pályázat harmadik kategóriája az élelmiszeripari ismeretterjesztő és szemléletformáló kiadványok elkészítésére irányul, amelyre 3 millió forintos keretösszegből, 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatás nyerhető el.

Az állattenyésztési ágazatot érintő támogatási lehetőségek is központi témái lesznek az év egyik legnagyobb agráreseményének számító, kétnapos Agrárszektor Konferencián november 28-29-én Siófokon. Szó lesz a meghatározó ágazatok - sertés, baromfi, szarvasmarha - jövő évi támogatásai, fejlesztési lehetőségei, szabályozási változásai. Ne hagyja ki a siófoki Agrárszektor Konferenciát november 28-29-én!

A pályázók rendezvények, konferenciák megszervezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám- és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez kaphatnak pályázati támogatást. Emellett kommunikációs anyagaik elkészítéséhez, az eseményekhez kötődő arculati, grafikai elemek megtervezéséhez, illetve a rendezvényeken feladatot ellátó előadók, tolmácsok díjazásához is forrásokat vehetnek igénybe.

Kizárólag a Magyarországon, 2019. március 15-ig megvalósuló és a sertéságazat piaci megjelenését erősítő, agráriumhoz kötődő rendezvények kapcsán nyújthatóak be pályázatok, és a lebonyolítás teljes költségigényének akár 50 százaléka is elnyerhető. A pályázatok benyújtásának határideje egységesen 2018. december 7. 24.00 óra. A támogatás vissza nem térítendő, és pályázhatnak minden, az ágazatot, vagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok és szakmai szervezetek, terméktanácsok - közölte az AMC.

A pályázatok postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. részére, vagy futárszolgálattal az AMC kézbesítési címére nyújthatóak be. Az elszámolások 2019. április 5-i határideje után (az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül) fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu