Még keresik a helyüket az árfolyamok

agrarszektor.hu
Tovább folytatódott a kedden megkezdődött lassú növekedés, de a Solar Capital árutőzsdei kereskedője szerint ez inkább csak korrekciónak minősül, mintsem tényleges növekedésnek.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A szója kétszámjegyű növekedést tudott produkálni, ami azonban az elmúlt hozzávetőlegesen egy hetes időszak történéseit ismerve mégsem annyira látványos. Az 1493 dollárcentes nyitóárhoz viszonyított 15 centes emelkedés ugyanis csak arra volt elég, hogy újra az 1500 centes szint fölé kerüljön az árfolyam, ennél azonban jóval magasabbról zuhant.

A búza mozgását a szeptemberi időszak kezdete óta a csökkenés jellemzi, s bár a nagy zuhanások után mindig visszatornázta magát az árfolyam, a korrekciós csúcsok egyre alacsonyabbak. Tegnap sem volt ez másként, 847 centes nyitóárfolyamához képest 8 centet emelkedett, de ez inkább csak a nagyobb esések utáni "visszapattanás" eredménye továbbra is, meg sem közelíti az esést megelőző, 880 centes szintet.

A kukorica árfolyama is hasonlóképp alakult. Visszatekintve az elmúlt pár nap történéseire, hiába emelkedett hét centet a 738 centes nyitóárról, ezzel valójában még az előző nap zuhanását is csak félig tudta korrigálni, előtte pedig egy még komolyabb esésnek lehettünk tanúi. Összességében a jelenlegi mozgások nem változtattak számottevően a kilátásokon, mindhárom termény továbbra is az aszály kiárazódása óta tapasztalható eső trendet folytatja.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 16. 05:58