Mindent tud a Vidékfejlesztési Programról? - Végéhez közeledik a kamara rendezvénysorozata

agrarszektor.hu
Utolsó állomásához közeledik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ingyenes szakmai rendezvénysorozata, amellyel a szervezet az új Vidékfejlesztési Programban megnyíló pályázati lehetőségeket mutatja be. A gazdák elsősorban az időpontokra és a határidőkre kíváncsiak, de a jogszabályi értelmezésekkel, területméréssel, illetve a pontozással kapcsolatos kérdések is előkerülnek a rendezvényeken.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Mint ismeretes, a közelmúltban nyolc állomást érintő rendezvénysorozatot hirdetett meg az új Vidékfejlesztési Programról (VP) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A szakmai előadások mellett a szervezet idén több kiadványt is megjelentetett, amelyekkel további információkat adnak át a termelőknek.

A szakmai előadássorozat fő célja az, hogy élőben is ismertetessük a VP részleteit, de nekünk is visszacsatolást jelentenek a kérdések - fogalmazott Győrffy Balázs, az agrárkamara elnöke a szervezet pápai rendezvényén. A VP kidolgozásában is részt vettünk, és idén több kiadványunk is megjelent a gazdákat érintő legfontosabb szabályozásokról, például a zöldítésről, de készítettünk Nitrát Gazdálkodói Kézikönyvet is, a legfrissebb kiadványunk pedig a földforgalmi szabályozáshoz kapcsolódik.

Mindenütt nagy érdeklődés kíséri a meghirdetett rendezvénysorozatot, ezért regisztrációhoz kötjük a részvételt - mondta Győrffy Balázs. Az az általános tapasztalat, hogy a gazdák elsősorban az időpontokra és a határidőkre kíváncsiak, de a jogszabályi értelmezésekkel, területméréssel, illetve a pontozással kapcsolatos kérdések is előkerülnek a rendezvényeken.

Győrffy Balázs felhívta a figyelmet, hogy a meghirdetett rendezvények közül a vásárosnaményi ugyan elmaradt, de a kamara december 18-án bepótolja a kimaradt alkalmat.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?