2021. március 1. hétfő Albin

Hírek - Agrárpénzek

Most nem foglalkoznak az őstermelői igazolványokkal a falugazdászok

Szünetel az őstermelői igazolványok kiadása a kihelyezett ügyfélfogadási helyszíneken, mert a falugazdászok teljes létszámban az egységes területalapú támogatások igénylésében segítenek a gazdáknak. Április elseje és május tizenötödike között átmenetileg a falugazdász körzetközpontokban lehet intézni az őstermelői igazolványokhoz kapcsolódó ügyeket.
 
 

Teljes létszámban segítenek április elsejétől a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai az egységes területalapú támogatások igénylésében - közölte a NAK. A kérelmek beadásának időszaka többlet terhet ró a falugazdász-hálózatra, ezért április elseje és május tizenötödike között a kihelyezett ügyfélfogadási helyszíneken az őstermelői igazolványok kiadása szünetel. Átmenetileg a falugazdász körzetközpontokban lehet intézni az őstermelői igazolványokhoz kapcsolódó ügyeket.

A hivatal arra kéri tagjait, hogy az őstermelői igazolványhoz kapcsolódó ügyeket (az igazolványok kiadását, érvényesítését, cseréjét, visszaadását) az állandó lakóhelyük szerinti falugazdász körzetközpontokban intézzék. Amennyiben az eljárás nem sürgős, az ügyintézést május 15-e utánra is lehet időzíteni – javasolja a NAK.

A körzetközpontok elérhetősége ide kattintva elérhető.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub: Hatalmas birtokrendezés jön a magyar földeken

  Kiknek kedvezhet és kiknek nem az új szabályozás?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu