2019. október 22. kedd Előd

Hírek - Agrárpénzek

Most nem foglalkoznak az őstermelői igazolványokkal a falugazdászok

Szünetel az őstermelői igazolványok kiadása a kihelyezett ügyfélfogadási helyszíneken, mert a falugazdászok teljes létszámban az egységes területalapú támogatások igénylésében segítenek a gazdáknak. Április elseje és május tizenötödike között átmenetileg a falugazdász körzetközpontokban lehet intézni az őstermelői igazolványokhoz kapcsolódó ügyeket.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Teljes létszámban segítenek április elsejétől a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai az egységes területalapú támogatások igénylésében - közölte a NAK. A kérelmek beadásának időszaka többlet terhet ró a falugazdász-hálózatra, ezért április elseje és május tizenötödike között a kihelyezett ügyfélfogadási helyszíneken az őstermelői igazolványok kiadása szünetel. Átmenetileg a falugazdász körzetközpontokban lehet intézni az őstermelői igazolványokhoz kapcsolódó ügyeket.

A hivatal arra kéri tagjait, hogy az őstermelői igazolványhoz kapcsolódó ügyeket (az igazolványok kiadását, érvényesítését, cseréjét, visszaadását) az állandó lakóhelyük szerinti falugazdász körzetközpontokban intézzék. Amennyiben az eljárás nem sürgős, az ügyintézést május 15-e utánra is lehet időzíteni – javasolja a NAK.

A körzetközpontok elérhetősége ide kattintva elérhető.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu