2020. szeptember 25. péntek Eufrozina, Kende

Hírek - Agrárpénzek

Napi blogot indít az Agrárszektoron a Takarékbank Agrárcentrum

A Takarékbank 2019-ben a hazai bankok közül egyedüliként, önálló agrár üzletágat hozott létre, amelyet a Takarékbank Agrárcentrumok képviselnek országszerte 58 helyen. Most ezért indítjuk el az Agrárszektor.hu-n a Takarék Agrár24 Blog-ot is, hogy tömör, közérthető formában osszuk meg a releváns szakmai és pénzügyi információkat egy szélesebb olvasói közösség számára.
 
 

Becsléseink szerint a hazai 88 ezer termelőből 30 ezer a Takarékbanknál vezeti számláját, a kistermelőktől a legnagyobb gazdaságokig bezárólag. Közel 200 milliárd forint finanszírozást nyújtunk az ágazat szereplőinek, akikkel nemcsak pénzügyekről, hanem a termelésük színvonaláról is rendszeresen egyeztetünk.

Amit kevesen tudnak, hogy az agrár ügyfelek kiszolgálásában szerzett több tíz évnyi finanszírozási és agárszakmai tapasztalat gyűlt össze az értékesítési, elemző és vezető kollégák körében, mely lehetővé tette az önálló agrár üzletág létrehozását a Takarékbankban. Ezt a tudást naprakészen tartjuk, sok ezer évnyi mennyiségű idősoros adat, több ezer oldalnyi belső szakmai elemzés és prezentációs anyagok formájában. Bankon belül, valamint ügyfeleinkkel és a szakmai rendezvényeken, konferenciákon eddig is igyekeztünk megosztani, az üzleti titoktartási kötelezettségeinket mindvégig szem előtt tartva.

A Takarékbank Agrárláz 2020 nyomtatott kiadványának elkészítése jelentette az első, átfogó és közös munkát a szakmai műhelyünkben. Ez a kiadványunk hiánypótló a maga több mint 150 oldalával, adatokban sűrű, de átlátható és jól érthető formájában a szakmai közönség részéről kedvező fogadtatásban részesült.

Aki nem tájékozott és nem alkalmazkodik az nem is lesz versenyképes

- ezekkel a szavakkal ajánlotta Vida József elnök-vezérigazgatónk az Agrárláz 2020 kiadványunkat, így a Takarék Agrár24 Blog célja nem más, mint a napi szintű tájékozódást megkönnyíteni azoknak, akiknek nincs idejük hosszas elemzéseket olvasgatni, de az üzleti és fogyasztói döntéseikhez szeretnének információhoz jutni. Az internet és az online média korában naponta olyan sok adat és innováció keletkezik, hogy a zajban sokszor már nehéz eligazodni. Ezért tűztük ki célul, hogy az általunk írt és/vagy megosztott rövid tartalmak segítik a józan tájékozódást, ahogy a drónfelvételekhez, precíziós adatokhoz is kell a gazda szeme és tudása, hogy értelmezze azokat.

A Takarék Agrár24 Blog nem csak a mezőgazdaságról és élelmiszer feldolgozásról szól, és nem csak a hazai gazdálkodóknak, hanem a szántóföldtől mindannyiunk asztaláig hat. A hazai élelmiszergazdaság nem csak a vidéket, hanem a városi lakosokat is jelenti, akik vásárlóként, bolti eladóként, beszállító üzleti partnerként vagy akár bankárként nap mint nap együtt tesznek azért, hogy megőrizzék és gyarapítsák mindazt a helyben megtermelt pénzügyi és tudástőkét, amelyekre mindannyiunk közös jövője épül.

Holnaptól kezdve a hét minden napján új tartalmat osztunk meg az Takarék Agrár24 Blog-on, mert ahogy az időjárás, a világon rendelkezésre álló információk is a nap 24 órájában változhatnak, és mindkettőhöz alkalmazkodni kell, hogy álljuk a versenyt és közösen érjünk el sikereket.

Szerző: Hollósi Dávid, ügyvezető igazgató, Takarékbank Agrár Üzletág

Támogatott tartalom! A cikk megjelenését a Takarékbank támogatta.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu