Negyed asztalt ingyen kapnak Szegeden a Mars téri piac őstermelői

agrarszektor.hu
A kistermelőknek kedvez a Szegedi Vásár és Piac Kft.: június 25-étől a hét négy napján ingyen pakolhatnak ki negyedasztalnyi területre azok az őstermelők, akik kis mennyiségű termékkel érkeznek - írja a Szegedma.hu.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Erdei Péter, a Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetőjének tájékoztatása szerint az új döntéssel céljuk a Mars téri piacra elenyésző mennyiségű, saját termelésű áruval érkező kiskereskedők előnyben részesítése:

“Ők általában az idősebb korosztályból kerülnek ki, és mindig negyedasztalnyi helyet kérnek. Ekkora helyet kívánunk biztosítani nekik ingyenesen a Nagycsarnok területén minden hétfőn, kedden és csütörtökön, valamint vasárnap is.

Jelenleg a negyed asztalhely ára bruttó 300 forint, amit a legtöbb esetben éppen hogy csak ki tudnak árulni kis portékájukból. Ezért próbálunk számukra egy kis segítséget adni, és bízunk abban, hogy amint ezt a vásárlók is megtapasztalják, akkor már nemcsak a nagy piaci időszakban jönnek többen, hanem a már előbb említett napokon is" - magyarázta a döntés hátterét a piac vezetője.

 

forrás: Szegedma.hu

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03