2021. április 16. péntek Csongor

Hírek - Agrárpénzek

Nem mozdul a forint a 308-310-es szintről

A szerdai esti árfolyammal megegyező, 309 körül folytatta a csütörtököt a forint, amely napok óta képtelen elmozdulni a 308-310-es szintről. A magyar deviza dollárral szembeni 250 alatti jegyzésére pedig több mint három éve nem volt példa - írja a Portfolio.
 
 

A forint csütörtök reggel 309,3 körül járt a forint az euróval szemben, ez gyakorlatilag megegyezett a szerda esti árfolyammal. A forint napok óta képtelen kimozdulni a 308-310-es szintről, az MNB tegnap délutáni bejelentése sem mozgatta meg az árfolyamot a jelek szerint, pedig a jegybank közölte, hogy máris döntött a januárban bevezetett IRS-eszköz finomhangolásáról. A dollárral szemben 249,08-nál jár a forint, utoljára több mint három éve, 2014 végén volt példa 250 alatti dollár-forint jegyzésre.

Nem áll meg a dollár lefelé a lejtőn

A forint versenytársai közül a lengyel zloty 0,1 százalékos erősödéssel kezdte a napot, de a cseh korona is kismértékű javulással nyitott. A feltörekvő piacokon közben az orosz rubel 0,15 százalékkal erősödött a dollárral szemben, a török líra stagnált, míg a dél-afrikai rand viszont 0,3 százalékkal gyengült. 

 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu