Növekvő árbevétellel számol idén a Lidl

agrarszektor.hu
A Lidl Magyarország Bt. növekvő árbevétellel számol 2013 márciusának végén záruló üzleti évében. A társaság csütörtökön nyitotta meg 26. budapesti - egyben 157. magyarországi - áruházát, a következő egységét pedig Győrben avatják.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Lidl Magyarország Bt. a 2011 márciusától 2012 márciusáig tartó üzleti évében 186,5 millió forint nettó árbevételt ért el, amely növekedést jelent a megelőző üzleti évhez képest. A cég a plázastop miatt nem juthat újabb építési engedélyhez, de a törvényi kereteken belül tovább próbálkoznak, hogy folytathassák az expanziót - írta az MTI érdeklődésére a társaság. A győri áruház építési engedélyét még a törvény hatályba lépése előtt kapta kézhez a cég. A csütörtökön megnyitott hatodik kerületi üzlet több mint 1200 négyzetméteren működik, és 25 új munkahelyet teremtett a Lidl közleménye szerint.

A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg, akkor első logisztikai központját és 12 üzletet nyitott. Mára országszerte 157 áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és közel 3500 dolgozója van. A társaság több mint 200 magyar beszállítói partnerrel dolgozik, akik az értékesített volumen több mint felét szállítják, e termékek döntő része számos európai Lidl áruház polcain is megtalálható - közölte a cég.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?